Qui som?

Ja són uns quants anys que des del Grup de Teatre Desgavell de Rosselló amenitzem les tardes de diumenge de la Festa Major de Juny. Són 17 anys de dedicació, d’assajos, nervis, falta de temps, preparatius, escenaris…per representar‐vos un total de 16 obres.

Ens costa lo nostre però ho fem de bon grat, intentant trobar hores d’allà on sigui, sempre amb el temps just però sense deixar al nostre públic sense l’obra. Molts són els rossellonins que han passat per sobre de l’escenari del casal, i avui en dia tenim nous membres nouvinguts al poble que formen part d’aquest grupet que han ajudat a que a pesar de que hi ha hagut moments en que hagim estat a punt de deixar‐ho córrer, la cosa hagi tirat endavant.

Desde el 2009 ens estem introduïnt al món del teatre musical, com molts de vosaltres sabeu, vam començar amb Mamma Mia!, un musical el qual el vam estar portant durant bastant temps, en algun que altre bolo, i aquest radere any em dut a escena el musical GREASE, i en el que encara estem portan-lo a escena desde el 21 de Desembre de 2011.

Esperem que els que ens coneixeu contineu disfrutant dels nostres espectacles i els que no han pogut disfrutar-los encara tingeu l'oportunitat de visitar-nos en alguna de les nostres representacions.

Gràcies a tots i en especial als nostres ''seguidors''.

GRUP DE TEATRE DESGAVELL